invitatii nunta si promotionale

Prima pagina » Invitatii de botez si accesorii »

Meniuri pentru botez

Indiferent de buget, va putem oferi solutii originale de place carduri si plicuri pentru bani cu un design deosebit si frumos in acelasi timp. PaperArt va sta la dispozitie pentru a va transforma toate ideile de meniuri, place carduri, plicuri pentru bani sau invitatii botez in niste amintiri minunate!

Meniul reprezinta imaginea gazdei!

Paperart va ofera o gama larga de modele, materiale si chiar idei de conceptie pentru meniul cel mai potrivit familiei dumneavoastra! La fel ca in cazul unor invitatii botez, meniurile si place cardurile  se adapteaza particularitatilor evenimentului : pot fi amuzante sau sobre, simple, colorate, sau pur si simplu speciale!

Imaginatia nu este un impediment pentru PaperArt! Ne mandrim cu un istoric bogat de clienti ce au beneficiat de cele mai nastrusnice idei de meniuri pentru botez : va invitam sa vizualizati colectia noastra de fotografii sau sa ne faceti o vizita pentru a va convinge!

Carton, plastic translucid, pluta, material textil: descoperiti gama noastra de materiale PaperArt pentru a crea acel meniu de botez unic !